Vols que t'ajudem a trobar la millor solució en teletreball i que t'ajudem a estalviar en telefonia?

La COVID-19 està impulsant el teletreball a marxes forçades i les empreses estan actualitzant els seus sistemes de telefonia per a fer-li front.

Per a la majoria d'empreses l'atenció telefònica continua sent l'eina principal utilitzada per a la interacció amb els seus clients (recepció de comandes, suport tècnic, etc.). Però el problema principal és que gran part d'aquestes empreses, continuen utilitzant la típica centraleta local, que ens obliga a desplegar una estructura complexa i cara, fet pel qual, en moltes ocasions, no obtindrem la qualitat suficient i ens generarà un volum d'incidències important.

Des del Servei d'Estalvi en telefonia t'oferim solucions perquè els teus treballadors i treballadores puguin rebre trucades des de qualsevol lloc, gràcies a la tecnologia WebRTC, o tecnologia en temps real en entorn web, on l'únic requeriment és disposar d'un portàtil, PC o dispositiu, que tingui connexió a Internet i que permeti incorporar un micròfon + auricular.

A més, t'ajudarem a optimitzar la infraestructura de la teva empresa, analitzant gratuïtament les teves necessitats i cobertura, i et farem una proposta multi-operador ajustada, ajudant-te a realitzar la tramitació amb els diferents operadors.