Uniu-vos a la plataforma gratuïta per localitzar comerços i serveis oberts a Catalunya

La plataforma www.botiguesobertes.cat vol informar dels comerços que es mantenen oberts i dels que ofereixen serveis de venda online a tot el territori català, des de la declaració de l'estat d'alarma.

La finalitat d'aquesta plataforma és doble: informar als veïns de cada poble i ciutat d'on es poden abastir i així reforçar la visibilitat dels comerços que romanen oberts aquests dies.

La plataforma presenta un directori general de botigues, que es poden filtrar per activitat, i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los.

Si esteu interessats a sortir a la plataforma gratuïta us heu de  donar d'alta a la web a través d'un formulari. Cada comerç pot gestionar en tot moment la modificació de les dades o, fins i tot, donar-se de baixa.

Poden publicitar-se tots aquells establiments que, segons el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, es dediquen a qualsevol de les activitats econòmiques assenyalades i tenen autorització per obrir, incloent-hi la venda online.

Per accedir a la plataforma cliqueu aquí.