Oficina des de casa - Banc d'eines digitals

Amb aquesta iniciativa, el Govern pretén minimitzar l’aturada de l’activitat arran del confinament i que aquelles empreses, autònoms o entitats que necessitin mantenir-la ho puguin fer a través de mitjans digitals que permetin treballar des de casa, a distància, i de forma segura.

La pàgina l’Oficina des de casa, aglutina les iniciatives, productes i serveis oferts per les empreses i les distribueix per categories (treball col·laboratiu, e-Learning, seguretat, integradors, connectivitat, etc.) i cost (gratuït o amb descompte superior al 25%). D’aquesta manera, la persona o empresa usuària pot cercar i accedir fàcilment al producte o servei que més s’ajusta a la seva demanda, veure’n la descripció i conèixer les indicacions que ha de seguir per gaudir-ne.

Actualment, s’hi poden trobar fins a 33 recursos, des de sistemes i aplicacions que permeten habilitar de forma ràpida i segura mitjans per poder treballar de forma remota, eines i plataformes de treball col·laboratiu, recursos d’emmagatzematge al núvol i serveis d’assessorament, suport tècnic i consultoria, entre d’altres.

Un cop feta la classificació, les persones podran veure la descripció de l’empresa, la pàgina web, la descripció del producte o servei i el cost així com una persona de contacte per accedir a la oferta.

La web és viva i s’anirà nodrint i ampliant amb els nous serveis que les empreses posin a disposició i reuneixin els requisits per formar-hi part. En aquest sentit, la web incorpora un formulari perquè aquestes empreses puguin oferir nous recursos i eines de teletreball.

Cecot és entitat col·laboradora en aquesta iniciativa que esperem us sigui d'utilitat.