Què vol dir ser Punt d'Atenció a l'Emprenedoria?

Què vol dir ser Punt d'Atenció a l'Emprenedoria?

Sabies que la Cecot ha esdevingut punt PAE? Un punt PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedoria) s'encarrega de facilitar la creació de noves empreses, també tramita l'inici efectiu d'activitats empresarials i el seu desenvolupament, oferint serveis d'informació, la tramitació de documentació, i l'assessorament i suport per aconseguir finançament empresarial. Així doncs, si vols posar en marxa una idea emprenedora, la Cecot t'ajuda a aconseguir-ho.

Què t'ofereix el punt PAE de la Cecot?

- Prestar serveis d'informació i assessorament a les persones emprenedores en la definició de les iniciatives empresarials i durant els primers anys d'activitat de l'empresa, iniciar el tràmit administratiu de constitució de l'empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE). Tot aix

- Així doncs, a la Cecot hi podreu trobar suport per a la creació d'empreses, l'elaboració de plans de negocis, la gestió empresarial, l'obtenció de finançament, entre d'altres aspectes. A més, us oferim informació sobre tràmits i els permisos necessaris per iniciar activitats i formalitzar la teva empresa a més de poder gaudir de molts dels serveis que la Cecot té en cartera.

Tot això, sense cap cost per a les persones usuàries!

Si estàs pensant en posar en marxa la teva idea emprenedora, nosaltres t'ajudem. Fes clic aquí per demanar informació.