Què vol dir ser Punt d'Atenció a l'Emprenedoria?

Què vol dir ser Punt d'Atenció a l'Emprenedoria?

Sabies que la Cecot ha esdevingut punt PAE? Un punt PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedoria) s'encarrega de facilitar la creació de noves empreses, també tramita l'inici efectiu d'activitats empresarials i el seu desenvolupament, oferint serveis d'informació, la tramitació de documentació, i l'assessorament i suport per aconseguir finançament empresarial. Així doncs, si vols posar en marxa una idea emprenedora, la Cecot t'ajuda a aconseguir-ho.

Què t'ofereix el punt PAE de la Cecot?

-Prestar serveis d'informació i assessorament a les persones emprenedores en la definició de les iniciatives empresarials i durant els primers anys d'activitat de l'empresa-Iniciar el tràmit administratiu de constitució de l'empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE).

- Així doncs, a la Cecot hi podreu trobar suport per a la creació d'empreses, l'elaboració de plans de negocis, la gestió empresarial, l'obtenció de finançament, entre d'altres aspectes. A més, us oferim informació sobre tràmits i els permisos necessaris per iniciar activitats i formalitzar la teva empresa a més de poder gaudir de molts dels serveis que la Cecot té en cartera.

Si estàs pensant en posar en marxa la teva idea emprenedora, nosaltres t'ajudem. Fes clic aquí per demanar informació.