El Mundial d'Hoquei femení busca a empreses que vulguin formar part d’aquest gran esdeveniment

El Mundial d'Hoquei femení busca a empreses que vulguin formar part d’aquest gran esdeveniment

Des de la Cecot, com a entitat arrelada a la ciutat de Terrassa, donem suport a l’organització del Mundial d’Hoquei femení que tindrà lloc a la nostra ciutat durant el mes de juliol d’aquest proper 2022.

Els organitzadors d’aquest esdeveniment ja fa setmanes que treballen per convertir la ciutat en la capital mundial de l’hoquei femení i busquen empreses que els vulguin acompanyar en aquesta fita tan important per a la ciutat i per a l’esport a casa nostra.

S’espera que l’esdeveniment tingui un fort impacte tant en espectadors com en cobertura a mitjans de comunicació. De fet, es preveu que el mundial tingui més de 310M d’impactes a mitjans de caire nacional.

L’organització ofereix fins a 5 modalitats diferents de patrocini amb l’objectiu de que les empreses de mides o necessitats diferents puguin trobar la seva via de patrocini. Si esteu interessats en col·laborar-hi podeu descarregar-vos el programa de patrocini aquí i contactar amb nosaltres per tal de posar-vos en contacte amb l’organització de l’esdeveniment.