“La formació va ser profitosa i vaig resoldre molts dubtes sobre el negoci que vull emprendre”

“La formació va ser profitosa i vaig resoldre molts dubtes sobre el negoci que vull emprendre”

El passat 10 i 12 de juny, el Departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot va dur a terme un taller de formació, a la seu de la Patronal Cecot a Terrassa, per a aquelles persones que estan interessades en emprendre un projecte o que ja ho han fet recentment i volen saber com treure’n el màxim profit.

En aquest taller formatiu, en el que van participar-hi més de 16 persones, es van tractar temes clau a l'hora d’iniciar un negoci o aspectes relatius a la seva gestió diària; tots de gran rellevància en el món de l’emprenedoria i l’empresa.

Aspectes com el pla d’empresa, el pla econòmic financer o els diferents fons de finançament disponibles, van ser cabdals a l’hora d’introduir els assistents a la formació en el món empresarial i emprenedor. També es va tractar l’ús de l’eina Canvas, així com el control de la factura energètica, els impostos a pagar i la implementació dels plans d'igualtat a les empreses, entre altres aspectes.

El taller va ser impartit per un equip de consultors i assessors de la Cecot, experts en els seus respectius àmbits, que van donar resposta a totes les qüestions pràctiques o teòriques que plantejaven els assistents.

“La formació va ser profitosa i vaig resoldre molts dubtes sobre el negoci que vull emprendre”, anònim.

“Els professionals que han impartit les formacions són excel·lents”, anònim.

Les persones emprenedores assistents a la formació van ser molt actives al llarg de les dues jornades, les quals van rebre molt positivament. També van mostrar la seva voluntat d’incrementar la durada de les sessions i inclús els dies de formació.

“Seria interessant poder ampliar les sessions o bé en horaris o bé en dies”, anònim.

A més, aquesta formació no va tenir cap cost per a la persona usuària, ja que estava organitzada pel Departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot, el qual compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. 

Per a més informació: 

emprenedoria@cecot.org