Formem a joves de la Fundació Eveho per donar-los eines per posar en marxa projectes empresarials

Formem a joves de la Fundació Eveho per donar-los eines per posar en marxa projectes empresarials

El passat mes de març, l'equip d’emprenedoria va impartir una formació als joves de la Fundació Eveho, una ONG que té com a objectiu fundacional proporcionar suport a nens, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social.

L’objectiu de la formació és que els joves puguin conèixer l’àrea d’emprenedoria del món laboral, i siguin conscients de les opcions que tenen.

L'equip d’emprenedoria va proporcionar als joves una formació de vuit sessions que va durar 40 hores. Aquesta formació, va abordar temes relacionats amb la creació d'un projecte empresarial, des dels seus conceptes bàsics fins als aspectes més complexos com la gestió comptable i fiscal, les diferents formes jurídiques, els impostos, les fonts de finançament, la capitalització de l'atur, les ajudes i subvencions, l'anàlisi de la viabilitat del projecte mitjançant un pla d'empresa i un pla econòmic-financer, així com el programa Reempresa com a una altra opció per a l'emprenedoria.

Els i les joves van estar molt agraïts i van participar activament en la formació que van rebre. Durant aquesta formació, van compartir les seves idees de futurs projectes i van poder resoldre els seus dubtes. Va ser una experiència molt enriquidora tant pels joves de la Fundació Eveho com per l’equip d’emprenedoria, que va sortir molt contents per la bona acollida per part dels nois i noies.