REVOLUTION AI (EDICIÓ ESPECIAL PER A DESPATXOS PROFESSIONALS)

REVOLUTION AI (EDICIÓ ESPECIAL PER A DESPATXOS PROFESSIONALS)

Revolution AI: Transforma les teves vendes amb el poder de la intel·ligència artificial.

Durant la trobada anual de Despatxos Professionals, que vam celebrar el passat 28 de setembre a la seu de la Cecot, es va aflorar la necessitat d’organitzar una formació dirigida a aquest col·lectiu sobre Intel·ligència Artificial. Per donar resposta a aquesta demanda, us proposem la següent formació:

 Descobreix com revolucionar el teu negoci i impulsar les teves vendes amb l'ajuda de la intel·ligència artificial! Amb les eines i estratègies innovadores, et convertiràs en un expert de la comunicació, connectant amb els teus clients d'una manera única i poderosa. Superaràs les seves objeccions i dominaràs les negociacions amb facilitat, tancant més vendes que mai, fidelitzant la teva clientela i diferenciant-te de la competència. Quan?Del 20 al 24 de novembre, 8 hores de formació, de manera híbrida.Horari: 9.30 h a 13.30 h Objectius:Millora les habilitats comercials amb IA avanzada.

  • Millora la comunicació i la gestió d'objeccions.
  • Aumenta contactes i èxit en negociacions.
  • Augmenta índex de tancament i ingressos.
  • Utilitza dades per decisions precises.
  • Integra IA per eficiència òptima

Formadora:Laia Morales Soto, experta en intel·ligència artificial i desenvolupament empresarial.Més informació: Cecot formacio i desenvolupament