Caixa d'Enginyers

L'acord que ofereix la Cecot i Caixa d'Enginyers vol apropar els productes i serveis financers per als autònoms a través d’una gestió personalitzada, amb l'objectiu que els nostres associats puguin exposar directament les seves necessitats financeres, contribuint així, a la millora de la competitivitat empresarial.

Alex Giménez Bono

Director oficina de Caixa d'Enginyers

Caixa d'Enginyers, l'entitat dels professionals

Com a emprenedor i autònom, coneixem els reptes als quals t'enfrontes diàriament i la necessitat d'adaptar-te a un entorn canviant. Caixa d'Enginyers t'ofereix els productes i serveis financers i asseguradors que necessites perquè puguis dur a terme els teus projectes professionals i personals.

De forma destacada, et convidem a que coneguis totes les opcions de FINANÇAMENT PROFESSIONAL  que t'oferim perquè puguis complir els teus somnis en les millors condicions, com per exemple el nostre Préstec ECO Professional  , fins a 120.000 euros per millorar l’eficiència energètica de la teva empresa de forma responsable.

Accedint a Solucions PROFESSIONALS  podràs consultar tota la resta d’avantatges de treballar amb Caixa d’Enginyers.

Caixa d'Enginyers és una entitat cooperativa de crèdit que ofereix serveis i productes financers i asseguradors als seus socis, i que aporta valor sostenible en els àmbits financer, professional i personal. El soci és, a la vegada, client i propietari de l’entitat, motiu pel qual ens permet oferir avantatges addicionals establint relacions basades en l’ètica, el compromís i la confiança.