Estrangeria

Eva Canut

Assessora en Estrangeria

Des d'aquesta àrea t'oferim:

Resoldre qualsevol dubte o qüestió sobre els tràmits inicial per poder contractar a un treballador estranger. Ja sigui que la persona estrangera es trobi al seu país d’origen com que estigui al nostre país i es vulgui regularitzar.

Resoldre possibles problemes amb les renovacions dels treballadors estrangers. 

Orientació a una persona estrangera pels tràmits de reagrupament familiar.

En cas de les persones estrangeres que vulguin tramitar la nacionalitat espanyola us informarem dels requisits i els tràmits necessaris.

Si teniu un o una estudiant estrangera a l’empresa i voleu contractar-la, orientació sobre els tràmits que s'han de fer.  

Assessorament si la persona estrangera ha rebut alguna resolució denegatòria, algun decret d’expulsió. 

Orientació si sou nacionals de qualsevol país de la Unió Europea i heu de fer tràmits d’estrangeria.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i advocat en exercici des de l'any 2001. Des de l'any 1999 realitza tasques relacionades amb el Dret d'Estrangeria i habitualment compagina el Dret d’Estrangeria amb el Torn Ofici de Penal i Penitenciari.

Col·legiada número 26947 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i adscrita al torn d’ofici penal i penitenciari des de l’any 2002.

Membre d'ACPE (Associació Catalana de Professionals de l’estrangeria), que reuneix diferents professionals (advocats, gestors, graduats socials) especialitzats en matèria d’estrangeria per compartir coneixements i estratègies per defensar els drets dels immigrants.

Participació a XESAJE (Xarxa d’entitats jurídiques que donen assessorament en dret d’estrangeria de l’Ajuntament de Barcelona).