El Programa TICCámaras

Necessites crear una web, una botiga en línia o donar a conèixer el teu negoci a través del màrqueting digital? Els nostres experts t'assessoren gratuïtament. Tu tries el proveïdor i subvencionem part del desenvolupament.

El Programa TICCámaras es materialitza a través de les següents accions:

- FASE I: Diagnòstics TIC sense cost. Assessors tecnològics de Cambra d'analitzen el nivell d'aprofitament de les tecnologies en el teu negoci i et recomanen opcions de millora relacionades amb productivitat, comerç electrònic i màrqueting digital.

- FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s'encarregarà del Pla personalitzat d'implantació sorgit de l'Informe de Recomanacions, i la Cambra farà el seguiment de la seva execució. El finançament de l'import elegible d'aquesta fase serà aportat en un 40% per FEDER i un 60% per l'empresa beneficiària, i l'ajuda màxima que es pot obtenir és de 2.800€.

Consulteu la descripció tècnica del Servei Diagnòstic i acompanyament TICCámaras.

El text complet d'aquesta convocatòria està a la disposició de les empreses en la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona https://sede.camara.es/sede/barcelona .

Període de presentació de sol·licituds: Entre el 27/07/2021 i el 04/08/2021

Entitats cofinançadores /intermediadores: FEDER, Cambra de Barcelona i Cambra d'Espanya

Destinataris: PIMES (- 250 treballadors: - 50M€ facturació), micropimes i autònoms

Assessorament en TIC i Transformació Digital | Pedro Gómez i Jordi Raubert | tic@cecot.org