Autoconsum fotovoltaic | Oficina per a la Transició Energètica

Carles Vidal

Assessor en Autoconsum fotovoltaic

Diplomat en Administració i Direcció d’Empreses per l’ICFE Business School (1996), Postgrau en Marketing i Comerç Electrònic per l’University of California, Berkeley (1999), Màster en Direcció Comercial per EADA Business School (2005). La seva
trajectòria professional ha transcorregut, des de fa més de 15 anys, dins del món de la consultoria energètica empresarial, com a responsable del segment Pyme d’Union Fenosa i Alpiq Energia.

Actualment és Director de Transició Energètica a EnergyHouse companyia fundada per experts directius del sector energètic amb un ampli coneixement dels mercats europeus d'electricitat, gas natural, energies renovables i eficiència energètica.

•Projectes d’eficiència energètica.

• Projectes d’instal·lació de sistemes d’autoconsum fotovoltaic.

• Cerca d’ajuts i bonificacions en instal·lacions fotovoltàiques.

• Cerca de finançament per a projectes d’autoconsum fotovoltaic.

• etc.

Vols posar plaques fotovoltaiques però no saps el seu cost ni com fer-ho? La Cecot t’ajuda!

A través de l’Oficina per a la Transició Energètica, disposes d’un equip de professionals que t’ajudaran a fer realitat el teu projecte, oferint-te:

Assessorament. Tens a la teva disposició el millor equip d'especialistes en energia fotovoltaica.
Professionalitat. A través dels nostres proveïdors homologats, analitzarem les teves necessitats per oferir-te diferents propostes, i t'ajudarem a triar el millor projecte d'autoconsum fotovoltaic.
Suport. T'ajudem amb els tràmits administratius, i en la cerca d'ajusts i bonificacions.
Finançament. Si necessites finançar el teu projecte, t'ajudem a trobar la millor opció, entre les diferents entitats amb les que tenim acord.