Ets una empresa del sector?

Ets una empresa del sector? T’interessa formar part de l’Associació que engloba a les empreses del sector TIC de Catalunya? T’interessa ser agent digitalitzador del Kit Digital? En aquest espai hi trobaràs tota la informació que necessites.

Coneix l’Aseitec
L’Aseitec ofereix un ampli ventall de serveis a les seves empreses associades com eines per fomentar l’activitat comercial, serveis directes a la gestió empresarial, informació actualitzada sobre licitacions d’empreses públiques, recursos humans, assessorament en totes les àrees de gestió …

A més proporciona altres serveis de caràcter general de representació i defensa dels interessos dels seus associats en diversos àmbits: institucional, laboral i d’innovació.

Vols ser agent digitalitzador?
Els agents digitalitzadors seran els encarregats de prestar a les pimes i autònoms beneficiaris les solucions de digitalització que els permetin avançar en el seu nivell de maduresa digital en àrees clau com la presència en internet, la venda electrònica, la gestió de clients, l’oficina virtual, l’automatització de processos i la ciberseguretat.

T’interessa ser-ho? Aquí t’expliquem com fer-ho.