Preguntes i respostes freqüents elaborat per PROCICAT que recull els canvis que s’han produït arran de l’entrada en la fase 0 de desconfinament

Preguntes sobre la reobertura al públic de comerç minorista (botigues) i de serveis, inclosa restauració i hostaleria.

A partir del 4 de maig inclòs, s’ha autoritzat la reobertura al públic dels locals i establiments de comerç minorista (botigues) i de serveis professionals (reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etcètera), inclosa la restauració i l’hostaleria, amb determinades condicions de seguretat. Es recullen les principals preguntes relatives a les condicions de seguretat i altres generals per a aquesta reobertura.

Fins a la pregunta 19, corresponen a tots els establiments.

La pregunta 20 correspon a botigues de roba.

A partir de la pregunta 21, corresponen específicament al sector de restauració i hostaleria. Aquestes condicions no afecten l’activitat comercial que ja estava permesa inicialment per l’estat d’alarma (alimentació, productes de primera necessitat i farmàcies).

Us enllacem la darrera versió del document de preguntes i respostes freqüents elaborat per PROCICAT que recull els canvis que s’han produït arran de l’entrada en la fase 0 de desconfinament.