Marketplace #AprofitaelsAliments. Emergència alimentària i Covid-19

L'emergència alimentària i la prevenció de les pèrdues i el malbaratament en temps de Covid-19.
La lluita contra les pèrdues i el malbaratament alimentaris és un objectiu de país en què les empreses del sector, entitats socials i administració fa temps que hi estan treballant.
L'actual situació de crisi provocada pel COVID-19 ha fet que diferents iniciatives socials arreu de Catalunya estiguin treballant intensament perquè cap persona vulnerable es quedi sense aliments i per ajudar als professionals sanitaris i altres col·lectius indispensables que estan treballant durament per combatre aquesta pandèmia. 
El sector agroalimentari és molt sensible a les necessitats alimentàries de la societat i col·labora de manera activa durant tot l'any en nombroses iniciatives social però la situació actual, derivada de la crisi del COVID-19, ha posat en evidència la importància de la seva tasca per alimentar a la societat i ha provocat que moltes empreses de la cadena alimentària, tant del sector primari com de les indústries de transformació agroalimentàries i de la distribució que servien al sector de l'hostaleria i la restauració, es trobin amb una situació d'excedent alimentari. Alguns d'aquests excedents, els més peribles, corren el risc de malbaratar-se si no es distribueixen amb urgència.
Aquesta gran tasca que estan fent les iniciatives socials i el sector agroalimentari, durant tot l'any i especialment durant aquesta crisi d'emergència alimentaria, i contribuir a l'aprofitament dels aliments. És per això que han posat en marxa el marketplace#AprofitaelsAliments.
Com podeu contribuir?

Troba la iniciativa que encaixi més amb la teva oferta i col·labora en pal·liar aquesta situació d'emergència alimentaria que estan vivint  a conseqüència de la crisi del COVID-19.

Esperem que sigui del vostre interès.