Licitacions capacitats productives COVID-19

La COVID-19 ha dibuixat un escenari extremadament complex en tots els àmbits de la nostra societat. En aquest sentit, Texfor des del primer moment està mantenint un contacte fluid amb les autoritats governamentals i institucions amb l'objectiu de buscar i estimular solucions concretes als problemes que la pandèmia genera en tots els fronts relatius a l'abastament de material sanitari, EPIS i material higiènic, així com fomentar relacions de cooperació i col·laboració entre empresa-institució.

Mitjançant el Grup de Treball del COVID-19, Texfor juntament amb altres organismes, centres tecnològics, laboratoris acreditats i empresaris està duent a terme iniciatives i accions conjuntes que permetran velar i donar resposta mitjançant una producció segura, avalada i àgil en el territori espanyol.

Agrairem respongueu aquest qüestionari ABANS DE DIJOUS A LES 12:00pm

Tota la informació i necessitats que puguem recollir de tots vosaltres ens permetrà reforçar, visibilitzar i posar en situació al grup de treball, a més de traslladar tota la vostra informació a les autoritats i institucions pertinents de la indústria tèxtil en situació actual.
 

Per a més informació poden contactar: 

Anna Ribé annar@texfor.es (Responsable de Innovación)
Mònica Olmos monica@texfor.es(Directora de Operaciones).

Més informació.