Cecot Comerç participa al Consell Assessor on la consellera Chacón anuncia que reclamarà 4.500 milions a Europa

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha comunicat als representants del sector en el marc del Consell assessor de Comerç, que es va celebrar ahir, que reclamarà 4.500 milions d'euros de les aportacions de la Unió Europea per reactivar el comerç català.
En aquest Consell Assessor, del que forma part Cecot Comerç, la consellera ha informat que "demanarem que es territorialitzin els ajuts i que tinguin en compte un dels sectors més importants de l'economia catalana integrat majoritàriament per microempreses que tenen com a màxim 9 treballadors".
D'altra banda, la consellera ha explicat que la Direcció General de Comerç està treballant en col·laboració amb el sector en l'elaboració dels plans sectorials d'activitats vinculades al comerç. En breu, i prèvia aprovació pel Procicat, estaran enllestits els plans sectorials per a establiments de venda minorista i a l'engròs, centres comercials, mercats a la via pública o de venda no sedentària, establiments d'hostaleria i restauració i per a fires i congressos i altres activitats.
El comerç representa el 16% del PIB i ocupa el 20,1% dels treballadors a Catalunya. El 97% del comerç al detall està integrat per microempreses.
Per a més detall clicar aquí.