Campanya Corredors Assegurances contra COVID-19

ACCA a através de la Federació a la que pertanyem (CIAC), demanem la col.laboració dels seus associats davant la situació de crisi social i sanitària generada pel Covid-19. Els corredors d'assegurances d'Espanya hem decidit unir els nostres esforços per a mostrar una vegada més el nostre compromís indestructible amb la societat.

En un acte sense precedents, l'ACCA i CIAC juntament amb altres associacions representatives del sector, hem posat en marxa de forma coordinada la campanya:  

#CorredorsAssegurancesContraCOVID-19

L'objectiu d'aquesta campanya no és un altre que col·laborar de manera conjunta i solidària amb els més necessitats. Associacions i Corredors d'assegurances no podem quedar al marge d'aquesta lluita i volem sumar el nostre esforç i aportar el nostre gra de sorra davant la greu situació que estem vivint.

La campanya, organitzada en col·laboració amb Creu Roja, pretén impulsar la recaptació de fons per part de corredors perquè cada ajuda i aportació és fonamental per a donar una ràpida resposta en la lluita contra la pandèmia.
Creu Roja ha habilitat un compte especial per al nostre col·lectiu, on associacions i corredors d'assegurances podrem realitzar els donatius que considerem oportuns. El nostre primer objectiu és recaptar 316.000€ que es destinaran al lliurament de béns bàsics a nivell domiciliari o en altres espais de confinament a persones en situació d'especial vulnerabilitat o a les autoritats gestores dels espais.

Les aportacions es realitzaran per transferència i han d'incloure la paraula ‘Corredors’ en el camp concepte de la transferència. Una vegada realitzada la donació poden enviar-se les dades fiscals a l'atenció de José Carlos García Yonte (jcgaryon@cruzroja.es), responsable d'Aliances amb Empreses i Responsabilitat Social per a la sol·licitud del certificat de donació corresponent.

El compte habilitat per Creu Roja és ES88 0049 1892 6729 1037 9703.

La vostra ajuda és crucial perquè cada euro resulta fonamental en aquests moments. La situació que estem vivint no té comparació amb res del que hàgim viscut fins avui i requereix d'una resposta a l'altura de les circumstàncies. Avui més que mai la societat requereix de la nostra ajuda i per això no podem fallar.

L'ACCA i CIAC juntament amb altres associacions representatives del sector ja han decidit fer un pas endavant i no quedar-se al marge. Tu també pots fer-ho! No ens fallis, no els fallis!