COVID-19 | Novetats sobre l'activitat de l'APAC

Benvolguts / Benvolgudes

Us fem un resum amb els acords de la Junta de l'APAC per informar-vos de les novetats sobre les activitats en que participa l'APAC durant la crisi del COVID-19:

La Junta debat sobre la possibilitat de col·laborar en un campanya que prepara Òmnium Cultural per recollir donacions per a benefici del món de la cultura. S'acorda participar-hi, un cop la campanya estigui més definida.

També es decideix compartir les dades globals del sector amb l'Associació de Representants i Managers de Catalunya que estan elaborant un informe d'impacte econòmic.

A més, s'ha analitzat el seguiment de l'enquesta interna que s'està fent per recollir dades econòmiques de les empreses de l'APAC per preparar un informe que es lliurarà en la propera reunió amb el departament d'Empresa. Fins ara han contestat 33 empreses. Us animem a completar el formulari els que encara no ho heu fet.

Descarregar el formulari (Word)

En la reunió de Junta també s'ha informat que  continuen les tasques prèvies de documentació de la comissió que treballa per a la elaboració d'un protocol de seguretat per als actes durant i després del COVID-19.

Us volem agrair la vostra col·laboració i us recordem que la Junta està a la vostra disposició.

Joan Carles Martín,
President