Afectacions pel coronavirus al sector del Transport

Us informem de les novetats pel que fa a les afectacions pel coronavirus al sector del transport.
ITÀLIA
A Itàlia s'han creat diferents zones per combatre el virus, en funció de l'afectació. La que s'ha anomenat zona vermella correspon a les onze localitats de la regió de la Lombardia que ja vam indicar en l'anterior circular (Castigione d'Adda; Bertonico; Terranova dei Passerini; Maleo; Casalpusterlengo; Codogno; Fombio; San Fiorano; somaglia;Castelgerundo i Sanfiorano) i  Vò a Véneto. En aquesta zona s'han aplicat les següents mesures:
-s'ha suspès el transport de mercaderies i també de viatgers, excepte per a matèries de primera necessitat. 
-prohibir l'accés i la sortida als municipis afectats
-suspendre l'activitat laboral per als negocis. 
A la resta de zones d'Itàlia es farà difusió de les mesures de prevenció i es demana a les empreses del sector del transport que prenguin mesures excepcionals per higienitzar els seus vehicles.
FRANÇA
El Ministeri de Sanitat ha decidit que totes les reunions públiques que concentrin a més de 5.000 persones en un espai tancat es cancel·lin. Altres mesures que s'han pres:
-Les persones que vinguin d'Itàlia, China, Corea del Sur, Iran, Singapur, Macao o Hong Kong han de reduir la vida social i prendre's la temperatura dos cops al dia.
-Els que viatgin des de Wuhan hauran de passar una quarantena de 14 dies.
-Pel que fa als residents a les zones afectades han de romandre a les seves llars i no sortir de la zona.
GEORGIA
Ha prohibit l'entrada al país de totes les persones que provinguin o hagin estat els últims 28 dies a Iran, Corea del Sud, Itàlia i la Xina.
TURQUIA
Des del 29 de febrer, les autoritats turques han tancat la frontera amb Iraq. Per tant, les mercaderies que hagin d'anar fins a l'Iraq hauran de ser transportats fins al pas fronterer de Halil Ibrahim.
D'altra banda, els vehicles estrangers que estiguin a l'Iran no poden passar per Turquia. Si es pot anar (només matrícules estrangeres) des de Turquia a l'Iran, però no podran tornar a Turquia.
 

Per ampliar la informació, cliqueu aquí.