El projecte OPIN, cas d'èxit del servei financer de la Cecot. Tu també tens un projecte? Assessora't

Gràcies a l'assessorament de la Cecot, el projecte OPIN aconsegueix un préstec negocis FEI-COVID19 de MicroBank

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 17 anys, i gràcies a l’acord signat amb MicroBank com a entitat col·laboradora, ha ajudat al projecte OPIN a trobar el finançament que necessitava, aconseguint un microcrèdit.

OPIN ofereix solucions per omplir el buit de seguretat en el procés de Ecommerce pel que es perden milions d’euros cada any.
La tecnologia d'OPIN elimina al 100% la possibilitat de devolucions o reemplaçaments fraudulents.

Mitjançant la generació d’una identitat digital es supervisa que cada lliurament ha estat rebut correctament pel comprador.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, Cecot i BANC ajuden a les empreses a trobar alternatives de finançament per superar les dificultats de tresoreria derivades de la crisi sanitària actual, com la línia posada en marxa per MicroBank, el Préstec Negocis FEI-COVID19.

Necessites finançament?

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.

Què t’ofereix el Servei Financer?

Els instruments disponibles per facilitar l’accés al finançament d'empreses, autònoms i emprenedors, des del recolzament operatiu en la tramitació de subvencions de suport a la innovació i foment de l’activitat empresarial en diferents àmbits verticals, a convenis amb entitats financeres nacionals i internacionals per a l’obtenció de crèdit i avals; també suport en la cerca de finançament en el mercat de capitals local i consultoria fiscal en l’àmbit de desgravacions fiscals i bonificacions.