Servei d'Estalvi Energètic

Servei d'Estalvi Energètic

La Cecot ha ampliat el Servei d'Assessorament en Estalvi Energètic per ajudar-te a estalviar en la teva factura elèctrica i/o de gas. Els nostres assessors analitzaran gratuïtament el perfil de consum de la teva empresa per oferir-te una proposta d'estalvi en el subministrament, assessorant-te en la gestió. 

Vols estalviar en la teva factura elèctrica? Envia'ns la teva factura i demana'ns el teu estudi personalitzat!

Amb la informació de la teva factura, l’assessor realitzarà un estudi d’estalvi elèctric on veuràs:

       • Si tens el contracte més avantatjós per al teu perfil de consum i ajustat al context actual de preus, per optimitzar
          la despesa.

       • Si la teva comercialitzadora està facturant un preu segons el que s'estableix al BOE, sense afegir càrrecs extres.

       • Si la potència contractada s’ajusta a les necessitats productives de la teva empresa, per aconseguir maximitzar l’estalvi
          elèctric.

Què has de fer per sol·licitar el teu estudi? Només ens has d’enviar l’última factura elèctrica al correu electrònic estalvielectric@cecot.org o a través d'aquest formulari i et gestionarem una entrevista amb l'assessor de la Cecot. Vols gaudir del millor contracte de gas? Envia'ns la factura i demana'ns el teu estudi.     

Si vols reduir la teva despesa en gas només ens has de demanar hora d'assessorament i enviar l'última factura a l'adreça electrònica estalvienergetic@cecot.org o a través d'aquest formulari.

El nostre assessor farà l'estudi personalitzat on veuràs el teu potencial estalvi i t'assessorarà en la gestió del canvi si s'escau.

Carles Vidal | Hores concertades | estalvienergetic@cecot.org