Assessorament en Igualtat

Fes la teva consulta als nostres assessors en Igualtat

T’ajudem a resoldre qualsevol consulta sobre igualtat, registre retributiu o protocols contra l’assetjament a l’empresa. 

Sabies que el registre d’un pla d’igualtat és obligatori per a empreses de 50 o més persones treballadores? Però, més enllà de l’obligatorietat, un pla d’igualtat millora la productivitat i la imatge de l’empresa, així com incrementa el compromís de les persones treballadores. Des d'aquesta àrea t'oferim informació, assessorament, formació, eines metodològiques i altres recursos per incorporar la igualtat a la vostra organització.

Omple el formulari

Et demanarem les teves dades i la temàtica de la consulta

Et contactem

Per concretar una visita presencial o trucada telefònica

Et donem resposta

Els nostres assessors resoldran tots els teus dubtes

Qui t’ajudarà? Pere Ejarque i Laia Sabater
En Pere és llicenciat en Pedagogia, Màster en Responsabilitat Social per la UOC i Postgrau en Prevenció de Riscos Laborals en l’especialitat d’Ergonomia i Psicologia. Ha desenvolupat diferents projectes en torn la igualtat (conciliació, corresponsabilitat, gènere...) i ha treballat amb diferents col·lectius en risc d’exclusió. Alhora, té experiència en diversos àmbits dels Recursos Humans (orientació professional, recol·locació, i gestió de Programes Ocupacionals tant nacionals com internacionals).

La Laia és llicenciada en Pedagogia, i Màster en Atenció Precoç i Família. Té una llarga trajectòria en projectes d’Igualtat (guies d’aplicació a l’empresa, conciliació, plans i assessorament en mesures de gestió del temps i corresponsabilitat). Experta en orientació professional, ha desenvolupat múltiples projectes dins de l’àmbit dels recursos humans (selecció, recol·locació, atenció a col·lectius en risc i a persones refugiades). Especialitzada també en acreditació de competències professionals i en docència ocupacional.

CONSULTA ALS ASSESSORS

Pere Ejarque i Laia Sabater, assessors en igualtat de la Cecot

A qui va dirigit  
A empreses de tots els sectors, sòcies de la Cecot i els seus Gremis i Col·lectius, i a empreses no sòcies.  

MÉS INFORMACIÓ

Oficina per a la Igualtat

Fem el teu Pla d’Igualtat

Si necessites elaborar el teu pla d’igualtat, fer una auditoria retributiva o un protocol per prevenir i actuar contra l’assetjament laboral, nosaltres ens n'encarreguem!

MÉS INFORMACIÓ

Guia de 20 mesures

Descarrega la Guia d'Igualtat a les Pimes

Una guia sobre la igualtat adreçada a les petites i mitjanes empreses de Catalunya.
Teniu a les mans una guia sobre la igualtat adreçada a les petites i mitjanes empreses de Catalunya. La igualtat entre dones i homes, com a element constitutiu de la responsabilitat social empresarial, comporta el compromís de les empreses i, alhora, els és un repte. Sobretot per a les pimes, amb unes característiques i diversitat que condicionen la seva aplicació i extensió.

Accés a la guia
text alternatiu

Servei exclusiu

Consulta les circulars informatives de l’àrea

Si la teva empresa està associada a la Cecot o a algun dels seus Gremis o Col·lectius pots gaudir d’aquest servei

ACCEDEIX A LES CIRCULARS

Altres serveis que et poden interessar

En què et podem ajudar?

Contacta amb nosaltres i t'informarem de tot allò que t'interessa

Truca'ns al

93 736 11 00