The Issimo Fruit Family aconsegueix un microcrèdit per diferents projectes que necessitaven finançament

The ISSIMO Fruit Family és una gamma de dotze receptes líquides úniques, de fruites i espècies naturals envasades en mono-dosis. Afegides a les begudes alcohòliques les transformen en un còctels excepcionals afruitats i amb menor contingut alcohòlic.

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, vol ajudar a les empreses que, degut a la situació derivada de la crisi sanitària pel COVID-19, tenen problemes de liquiditat per afrontar aquests complicats moments.

Moltes empreses han confiat en el servei d'Assessorament en productes financers de la Cecot que, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 17 anys, i gràcies a un acord amb MicroBank, ha aconseguit un microcrèdit per diferents projectes que necessitaven finançament.

Un bon exemple és The ISSIMO Fruit Family que en aquests complicats moments ha aconseguit un microcrèdit.

Què t’ofereix el Servei Financer?

Els instruments disponibles per facilitar l’accés al finançament d'empreses, autònoms i emprenedors, des del recolzament operatiu en la tramitació de subvencions de suport a la innovació i foment de l’activitat empresarial en diferents àmbits verticals, a convenis amb entitats financeres nacionals i internacionals per a l’obtenció de crèdit i avals; també suport en la cerca de finançament en el mercat de capitals local i consultoria fiscal en l’àmbit de desgravacions fiscals i bonificacions.

Consulta a l'assessor a través d'aquest formulari.