PANDA MOTOS aconsegueix finançament gràcies a l'assessorament de la Cecot

PANDA MOTOS aconsegueix finançament gràcies a l'assessorament de la Cecot

PANDA MOTOS és una plataforma de venta de motos online, multimarca, amb la possibilitat de contractar en 5 passos una moto, juntament amb tots els serveis associats: matrícula, assegurances, impostos, assistències en carretera o en viatge, manteniment i inclús motos de substitució.

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 17 anys, i gràcies a un conveni amb ENISA, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas per l’empresa PANDA MOTOS S.L.

ENISA ofereix tres línies de finançament dirigides a projectes innovadors (línea de jóvenes emprendedores, línea de emprendedores y línea de crecimiento), en funció del perfil de cada empresa. El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot i BANC ajuden als emprenedors en la tramitació d’aquests ajuts.

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.