Gràcies a l'assessorament financer de la Cecot, Socourt Sports fa realitat el seu projecte. I tu?

Socourt Sports 2.0, una aplicació per a mòbil que permet generar contingut per els esportistes.

 Els mòbils actuen com a càmera, i quan l'usuari clica un botó del seu mòbil o del seu e-watch, la aplicació generarà un vídeo del que ha succeït amb anterioritat. Això permet gravar les jugades que a l'usuari l'interessin, sense necessitat de haver de gravar durant tot el que duri el joc i posteriorment extreure les jugades que es vol que quedin guardades.

L'aplicació està pensada tant per esportistes del món professional, interessats en millorar el seu rendiment basant-se en l’anàlisi del seu propi joc o gaudir de les seves pròpies jugades, com esportistes amateur i pares i mares de fills esportistes amb la mateixa finalitat.

Socourt Sports 2.0, SL, va confiar en el servei d'Assessorament en productes financers de la Cecot que, a través de la BANC i  gràcies a un acord amb MicroBANK, ha aconseguit un microcrèdit per al seu innovador projecte: una aplicació per a mòbil que permet generar contingut per els esportistes.

Necessites finançament?

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.