El projecte SUNPLEX aconsegueix un microcrèdit gràcies a l'assessorament financer de la Cecot

Gràcies a l'assessorament de la Cecot, aconsegueix un préstec negocis FEI-COVID19 de MicroBank

SUNPLEX és una spin-off de DDUUEETT, que ha creat dues plataformes B2C, dirigides als sectors de perruqueria i estètica i, fisioteràpia, per a la venda de consumibles, equipament i utensilis per a les empreses d’aquests sectors.

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 17 anys, i gràcies a l’acord signat amb MicroBank com a entitat col·laboradora, ha ajudat al projecte SUNPLEX a trobar el finançament que necessitava, aconseguint un microcrèdit.

SUNPLEX és una spin-off de DDUUEETT, que ha creat dues plataformes B2C, dirigides als sectors de perruqueria i estètica i, fisioteràpia, per a la venda de consumibles, equipament i utensilis per a les empreses d’aquests sectors.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, Cecot i BANC ajuden a les empreses a trobar alternatives de finançament per superar les dificultats de tresoreria derivades de la crisi sanitària actual.

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.