El projecte OPIN, cas d'èxit del servei financer de la Cecot. Tu també tens un projecte? Assessora't

Gràcies a l'assessorament de la Cecot, aconsegueix un préstec negocis FEI-COVID19 de MicroBank

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 17 anys, i gràcies a un acord amb MicroBank, ha aconseguit un nou cas d'èxit: un microcrèdit pel projecte OPIN.

OPIN ofereix solucions per omplir el buit de seguretat en el procés de Ecommerce pel que es perden milions d’euros cada any. La tecnologia d'OPIN elimina al 100% la possibilitat de devolucions o reemplaçaments fraudulents.

Mitjançant la generació d’una identitat digital es supervisa que cada lliurament ha estat rebut correctament pel comprador.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, Cecot i BANC ajuden a les empreses a trobar alternatives de finançament per superar les dificultats de tresoreria derivades de la crisi sanitària actual, com la línia posada en marxa per MicroBank, el Préstec Negocis FEI-COVID19.

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.