El projecte ONHOFF aconsegueix finançament gràcies a l'assessorament de la Cecot

Gràcies a aquest acord de col·laboració amb MicroBank, Cecot i BANC ajuden a les empreses a trobar finançament.

ONHOFF és una empresa tecnològica que aporta solucions per a la transformació digital i la digitalització inclusiva de les organitzacions. La principal línia de negoci de ONHOFF és crear identitats digitals corporatives a través de targetes networking. 

El Servei d'Assessorament en Productes Financers de Cecot, a través de BANC, xarxa d’inversors privats fundada per Cecot fa 18 anys, i gràcies a l’acord signat amb MicroBank com a entitat col·laboradora, ha ajudat a ONHOFF a aconseguir un préstec de la Línia Innovació. 

Gràcies a aquest acord de col·laboració amb MicroBank, Cecot i BANC ajuden a les empreses a trobar finançament.

Necessites finançament?

Si necessites finançament i vols que des de la Cecot t'assessorem i t'ajudem en les gestions per aconseguir-ho, emplena el formulari i l'assessor financer de la Cecot, l'Àlex d'Espona, contactarà amb tu.

Què t’ofereix el Servei Financer?

Els instruments disponibles per facilitar l’accés al finançament d'empreses, autònoms i emprenedors, des del recolzament operatiu en la tramitació de subvencions de suport a la innovació i foment de l’activitat empresarial en diferents àmbits verticals, a convenis amb entitats financeres nacionals i internacionals per a l’obtenció de crèdit i avals; també suport en la cerca de finançament en el mercat de capitals local i consultoria fiscal en l’àmbit de desgravacions fiscals i bonificacions.