Blockchain Institute & Technology troba finançament gràcies a l'assessorament financer de la Cecot

El Blockchain Institute & Technology, blintech, és el primer centre privat de formació reglada de Blockchain i tecnologies disruptives a nivell internacional nascut a Barcelona al desembre de 2017. L’objectiu de Blintech és ajudar als professionals i empreses a ser líders en la revolució 4.0 que estem vivint.

El Blockchain Institute & Technology compta amb el recolzament d’institucions referents com IBM, EADA Business School i la Generalitat de Catalunya.

A través de l'assessorament de la Cecot i, gràcies a la xarxa de Business Angels (BANC) i al conveni amb MicroBank, l'empresa Blockchain Institute & Technology (Blintech) ha arribat a un acord de partnering per consolidar el seu pla de negoci a nivell nacional i expansió internacional. Fent un aposta clara pel talent del país.

Aquest acord està vinculat a dotar de recursos tant d'inversors privats com institucionals com el Microbank que responen a un plà d'companyament continuat al llarg del temps per recolzar l’assoliment els seus objectius de Blintech.

Si vols assessorament per finançar el teu projecte, consulta a l'assessor a través d'aquest formulari.