Digitalitza't

Les empreses, si volen seguir creixent, estan obligades a digitalitzar-se. Amb l'objectiu d'ajudar a la teva empresa en el seu procés de digitalització, t'oferim una formació exclusiva i assessorament 100% personaitzat. I ho fem sense cap cost per a tu ni la teva empresa. 

Volem que les empreses participants prengueu consciència de la importància de la digitalització en el vostre entorn i de la dimensió dels canvis necessaris que heu de dur a terme perquè el procés de canvi sigui una realitat. 

Així doncs, a través del programa Digitalitza't que ha posat en marxa Foment del Treball amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya t'ajudarem a fer el salt digital que la teva empresa necessita. 

Formació i assessorament personaitzat
Organitzem un seguit de  formacions exclusives amb assessorament, sense cap cost per a tu o la teva empresa, amb l'objectiu de donar-te aquelles eines i informació necessària per començar el procés de transformació digital del teu negoci. Tria una de les dues sessions que organitzem i digitalitza't!

Calendari de tallers de formació

 • 28 de juny del 2022
De 9.30h a 13.30h
Presencial (a la Cecot)
  • 5 de juliol del 2022
  De 9.30h a 13.30h
  Presencial (a la Cecot)

  Programa

  Introducció a la Transformació

  1. Entendre l'entorn de canvi i la necessitat d'adaptació a aquest entorn de les empreses.
   1. La consistència i trajectòria de les empreses
   2. Mes estratègia per les empreses
   3. Innovació. Exploració
   4. Capacitat d'adaptació
   5. Agilitat
   6. El fet digital
   7. Digitalització vs digital
  2. El camí de la Transformació Digital
   1. Fases i maduresa digital, per iniciar el camí d'adaptació i transformació digital.
   2. Àmbits d'actuació de la Transformació.
    1. Estratègia i model de negoci. La direcció empresarial ha d'entendre la importància de la digitalització, com a factor d'adaptació al nou entorn, que requereix un canvi en els àmbits de l'empresa.
    2. Organització i persones. S'haurà de promocionar la cultura innovadora i no oblidar la gestió de canvi.
    3. Productes i serveis. Les tecnologies 4.0 dota de instruments per generar nous serveis basats en la creació de valor afegit per al client, mitjançant dades i/o l'ús de tecnologies.
    4. Processos intel·ligents i tecnologia. Les tecnologies 4.0 permetran optimitzar i millorar els processo intern
    5. Infraestructura, dades i analítica. Les dades son clau per al control, la gestió i la presa de decisions i s'ha de gestionar de manera activa.
   3. Model de diagnosi

   

  Qui imparteix la formació?

  Pedro Gómez
  Enginyer Industrial (UPC) i Màster en Societat de la Informació (UOC). Ha desenvolupat la seva carrera professional de més de trenta anys en el món de les tecnologies de la informació i comunicació.

  A la universitat, treballa com a Professor i Director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, des de Fundació Tecnocampus, com a subdirector impulsant projectes vinculats a la societat de la informació.

  Des de l’empresa com gerent de l’empresa de Software Kriter Software desenvolupant Sistemes de Gestió ERP i CRM i com a director adjunt a l’empresa ACS Informàtics de selecció de RRHH en l’àmbit de les tecnologies de la Informació. En els darrers any es dedica a la Consultoria de Transformació digital i Indústria 4.0.

  Vicenç Luna Quintana
  Enginyer Tècnic Industrial (UPC), BsC Electronic Engineering (De Montfort University,UK) i Executive MBA (ESADE). IT Manager amb més de vint-i-cinc anys d’experiència treballant per empreses de consultoria tecnològica com EDS, T-Systems pel sector Salut, Banca, Assegurances, Food & Beverage i Retail.

  Formació en cursos de Digital Innovation and Transformation (Cambridge University) an Leadership and Management (University College London), a cursos més tècnics de “Become a Data Sciences” (Lynda – On-Line), coneixements de Machine Learning, Clusterizacion i programació en Python.

  Participació en múltiples projectes d’implantació i integració de sistemes d'informació ERP, CRM i BI, amb els principals proveïdors del mercat. Actualment focalitzat a la integració de sistemes, i l'analítica de dades.

  Ambdós consultors treballen conjuntament a G&T Digital Consulting, assessoren i acompanyen en la transformació digital de la petita i mitjana empresa i la implantació de la Industria 4.0 en els seus processos productius.

  Durant aquest anys ha treballat per +25 empreses del sector : Indústria, Alimentació i Begudes, Farma & Salut, Agrari i de Serveis, transformant els processos de Vendes, Màrqueting, Subministrament (SCM) i Operacions.