8a Edició Programa Consolida’t

Ets autònom? És el teu moment.

Coneix i aprofita les oportunitats que tens al teu abast amb el programa Consolida’t.

Una nova edició Programa Consolida’t *Gratuit

Actualitza les tècniques de treball i incrementa la teva presència a nivell online i offline.

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – Autcat, associació adherida a la patronal Cecot, posa en marxa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la 8a. edició del programa Consolida’t, que té l’objectiu d’impulsar la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Què t’oferim?
El programa està subvencionat per a les persones autònomes que hi participin, i ofereix un itinerari formatiu acompanyat d’un assessorament personalitzat que t’ajudarà a millorar la viabilitat del negoci, millorar la teva capacitat gestora i empresarial per a ser més competitius en un entorn tant canviant com l’actual. El programa inclou les següents accions:

  • 13 hores obligatòries d'assessorament personalitzat, per a la reorientació, la potenciació i la cerca de noves oportunitats de negoci.
  • 8 hores de formació obligatòries en aspectes fiscals, compte de resultats i tresoreria.
  • 9 píndoles formatives optatives sobre: gestió econòmica, aspectes jurídics, gestió comercial, màrqueting  digital i comunicació, gestió del temps, creixement personal i sessions de networking.

Qui hi pot participar?:

  • Persones treballadores autònomes.
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones donades d'alta al règim d'autònoms integrat en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada. Les persones autònomes que hi vulguin participar no poden tenir més de 4 treballadors i han de tenir una facturació inferior a 500.000,00€ anuals.
  • Persones que han cessat la seva activitat com a persona treballadora i volen dur a terme un nou projecte empresarial.

Recordar-vos que les places són limitades a 18 persones, i les inscripcions es faran per ordre d’entrada de sol·licitud.

Suma’t-hi i aprofita-ho!

Organitzat per:

Amb el suport de: