#Masks4pimes | Mascaretes quirúrgiques tipus II

Mascaretes a disposició de les empreses associades.

Amb l’objectiu de facilitar que les empreses torneu a la vostra activitat vetllant, com sempre, per la seguretat de les persones que hi treballen, vam poder tancar un acord amb l'empresa alemanya Hartmann per oferir 1.000.000 de mascaretes a preu de cost per tal d'ajudar a empreses i autònoms a poder reactivar l'activitat empresarial.  

Esgotat el primer lot de mascaretes i atenent a les demandes de les empreses associades hem gestionat una segona compra agrupada de mascaretes amb les mateixes característiques i amb la mateixa empresa. El preu unitari, però, s'ha vist incrementat en 0.13 cèntims respecte la primera compra agrupada.

Quin tipus de mascareta de protecció t'oferim?

La Cecot posa a disposició de les empreses mascaretes quirúrgiques classificades segons la Norma Europea EN 14683 com a Tipus II. L'ús previst de la mascareta quirúrgica és proporcionar una barrera per minimitzar la transmissió directa d'agents infecciosos, així com reduir el risc de propagació d'infeccions, particularment en situacions d'epidèmia o pandèmia.

Característiques tècniques de les mascaretes de protecció d'un sol ús | Tipus II

Màscara amb gomes confortables i suaus per a minimitzar el frec.

Alta eficàcia a la filtració bacteriana (EFB) %  ≥ 98%.

Pressió diferencial (Pa) (Resistència a la respiració) < 40.

Neteja antimicrobiana (ufc/g) ≤ 30.

La grandària de la màscara és de 17 x 9,5 cm.

Làtex: no conté làtex.

Estèril: el dispositiu es lliura en un estat no estèril.

Caducitat: 2 anys després de la seva producció.

Distribuïdor: Hartmann España.

Marca: Gemtier.

Qui pot comprar mascaretes?

Els beneficiaris de la segona compra agregada de mascaretes de tipus II de la marca Gramtier que la Cecot ha dut a terme amb l’empresa alemanya Hartmann són exclusivament empreses i autònoms associats a l’entitat i de qualsevol dels col·lectius empresarials sectorials que la conformen.

En aquest sentit, i tenint en compte la limitació d’unitats de què disposem, per facilitar l’accés d’aquestes mascaretes al màxim nombre d’empreses possible i evitar grans acumulacions, en una primera fase les empreses complimentaran un formulari de reserva que el departament d’Atenció al Soci validarà i confirmarà per e-mail. 

Preu de les mascaretes

El preu unitari per mascareta del primer lot és de 0.50€ (+IVA 21%) EXHAURIT

El preu unitari per mascareta del lot actual és de 0.63€ (+IVA 21%) 

La presentació final és en caixes de 50 unitats (compra mínima).

Com reservar les mascaretes?

Les reserves s’han de realitzar mitjançant el formulari que trobareu enllaçat aquí

Les comandes es gestionaran per ordre d'arribada de les reserves i fins a la fi d'existències.

Després que hàgiu realitzat la reserva, el departament d’Atenció al Soci verificarà els estocs i us enviarà un correu electrònic per tal d'informar-vos de la quantitat assignada disponible i demanar-vos que formalitzeu la comanda mitjançant el pagament pertinent a través de passarel·la electrònica. També us informarem de la data i hora de recollida de les mascaretes per les nostres oficines.

Terminis

Primer lot (EXHAURIT) – La compra agrupada de mascaretes, per un total d'1.000.000 d'unitats arribaran a la nostra seu de Terrassa a partir de la setmana del 27 d'abril de manera esglaonada:

  • Setmana del 27 d'abril, 333.000 mascaretes.
  • Setmana del 4 de maig, 333.000 mascaretes
  • Setmana del 11 de maig, 333.000 mascaretes.

Començarem a distribuir les mascaretes de les primeres reserves la setmana del 27 d'abril a la nostra seu central del c. San Pau, 6 (Terrassa).

Segon lot (actual) – La previsió d’arribada a la nostra seu és per la primera setmana del mes de juny.

Condicions de recollida de mascaretes

Haureu de recollir les mascaretes a les nostres oficines del c. Sant Pau, número 6 de Terrassa (08221) en el dia i la franja horària que el departament d’Atenció al Soci us haurà confirmat via e-mail.

Podreu accedir al recinte amb vehicle per poder fer la recollida còmodament.  

Per aplicació de les mesures de seguretat del personal de la Cecot que prestarà el servei de lliurament de mascaretes al nostre recinte, preguem que respecteu la data i l’horari que us proporcionem, així com les normes bàsiques de prevenció per evitar el contagi del COVID-19 durant la prestació del servei.