Sol·licitud de proveïdors de substàncies per a productes contra SARS-CoV2

FEIQUE informa que en aquest moment de desescalada, la disponibilitat de substàncies actives és important per a la producció de desinfectants. És per això, que monitorant la llista de desinfectants amb eficàcia viricida del Ministeri de Sanitat i creuant les seves substàncies actives amb el nostre Directori d'Empreses i Productes Químics, el resultat és molt negatiu per a algunes d'elles, al no poder identificar possible comercialitzador ni fabricadors d'aquestes.

És per això, que:
1. Informes a FEIQUE:gMa Eugenia Anta: anta@feique.org de la teva disponibilitat per a fabricar o comercialitzar alguna d'aquestes substàncies actives en color vermell (cap resultat en el directori) o taronja (un únic proveïdor identificat).

2. Per a facilitar la gestió i seguiment, et proposem actualitzar o incorporar la teva empresa i els seus productes al Directori d'Empreses i Productes Químics de Chemicals des d'Espanya (sense cost per als associats a FEIQUE i les seves associacions) (www.chemspain.org). Podeu sol·licitar-ho mitjançant correu electrònic a Isabel García: igs@feique.org i a internacional@feique.org  indicant en l'ASSUMPTE: Sol·licitud d'ALTA o ACTUALITZACIÓ en CHEMSPAIN.

Informar-vos que des de FEIQUE s'està sol·licitant a la AEMPS i a l'Agència Tributària (Ministeri d'Hisenda) perquè es mantinguin les condicions excepcionals en Impostos Especials de l'alcohol i ús del bioetanol per a solucions i gels hidroalcohòlics més enllà de l'estat d'alarma.