Servei de Suport a les iniciatives locals de fabricació de material sanitari

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental s’activa el Servei de Suport a les Iniciatives locals de fabricació de material sanitari, que comptarà amb la col·laboració del centre tecnològic LEITAT com a suport tècnic a l'hora de facilitar validacions dels productes, canalitzar iniciatives o col·laborar en la creació d’aliances entre diferents agents del territori. 

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’acord 4 de la Declaració conjunta de mesures urgents per a minimitzar els efectes de la crisi del Coronavirus aprovat en data 25 de març pel grup impulsor del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, i que valora positivament els esforços realitzats des de les diferents entitats membres per donar suport i ser proactives davant aquesta situació d’emergència.

El servei comarcal vol ser un complement a la iniciativa posada en marxa per la Generalitat de Catalunya, el Marketplace empresarial, per impulsar la col·laboració d’empreses, startups, emprenedors que ofereixen i busquen solucions tecnològiques, capacitat productiva o subministrament de material. L'objectiu és facilitar recursos, material i suport a les entitats i espais locals vinculats a la fabricació digital davant la demanda rebuda per part seva, perquè puguin desenvolupar la seva activitat el més ràpid possible.

Si esteu interessats a participar de la iniciativa o coneixeu algú que pugui estar-ho, poseu-vos en contacte amb la Cristina Canet al correu canetcc@ccvoc.cat. Podeu participar aportant material o recursos que necessiten els projectes per a la seva producció (adjuntem el llistat actualitzat amb les iniciatives), enviant informació del vostre projecte de fabricació per incorporar-lo en el registre o fent arribar peticions de material si sou un centre o activitat essencial.