Prohibides les trobades de més de 10 persones

Afecten les trobades i reunions de més de deu persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.
 

Des del passat dissabte, les reunions o trobades de més de 10 persones estan prohibides. Aquesta restricció afecta tant l’àmbit privat com el públic.

Aquesta limitació serà igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d'aquestes.

No es consideren incloses en aquesta prohibició:

• Activitats laborals.

• Activitats de culte.

• Actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres.

• Mitjans de transport públic.

Tampoc estan incloses (sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):

• Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.

• Les biblioteques, arxius, museus i monuments.

• Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives

Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual es podrà exercir en les condicions que determini l’autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics.

Més informació:

RESOLUCIÓ SLT/2107/2020, de 28 d'agost, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidémic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Mesures i restirccions - Aplicables a tot Catalunya.