MODIFICACIÓ de les bases del paquet d’ajuts adreçat als centres d'estètica

El passat 6 de novembre us informàvem que el Departament d’Empresa i Coneixement havia publicat les bases dels nous ajuts per a establiments comercials i de serveis afectats per tancamentarran les darreres mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de la Covid-19.
 

Els punts més destacats de les bases són:

  • Els beneficiaris, entre altres col·lectius,  són autònoms, microempreses i pimes que siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa que han estat obligats al tancament.
  • La subvenció consistirà en un pagament únic de 1.500 euros.
  • Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica mitjançant un formulari accessible des del web del CCAM, del portal Canal Empresa, o el web del Departament d’Empresa i Coneixement.
  • Les subvencions es donaran per ordre cronològic i només s‘admetrà una sol·licitud per beneficiari. Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats.
  • Es podran demanar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria, i fins a exhaurir el pressupost o fins el 31 de desembre de 2020.

Les Bases s'han modificat en els següents termes:

En el cas que s'ampliï la dotació pressupostària, la resolució corresponent determinarà que els beneficiaris exclosos per manca de pressupost, rebran l'ajut sol·licitat, amb caràcter prioritari, tenint en compte l'ordre cronològic de la seva sol·licitud.

Us informarem tan aviat s’obri la convocatòria.

Més informació clicant aquí i a la nostra pàgina web.