La Generalitat i la Diputació de Barcelona engeguen campanyes per posar en valor el comerç de proximitat

La Direcció General de Comerç de la Generalitat i la Diputació de Barcelona impulsen dues campanyes de publicitat per posar en valor el comerç.

Per la seva part, la Generalitat impulsa la campanya "Ara és el teu torn" per reactivar l'activitat del sector.

La campanya inclou un espot, que s'emetrà a la televisió, a la ràdio i a mitjans digitals i s'emmarca dins el Pla de Xoc de Reactivació del Comerç, l'Artesania i la Moda post-COVID-19. L'objectiu és reactivar l'activitat comercial.

La campanya està concebuda en dues fases: sota el clam "Aviat serà el vostre torn", una primera que mostrarà la fase de confinament i que presenta a diferents comerciants a casa seva fent "vida normal". El segon espot, amb el clam "Ara es el teu torn", on apareixen els mateixos botiguers, obrint els seus comerços.

Podeu ampliar la informació aquí

Per la seva banda, la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa la campanya " Ara et toca a tu, gràcies" per posar en valor el comerç alimentari de proximitat i els mercats municipals i setmanals que durant aquest temps de crisi sanitària, estan demostrant la seva importància en el teixit comercial dels pobles i les ciutats.

La Diputació posa a la disposició dels comerciants una sèrie de materials, com cartells informatius, que es poden descarregar a la seva web i personalitzar-los.

Per descarregar els materials cliqueu aquí.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.