L'Ajuntament de Terrassa i l'Agrupació de Polígons de Terrassa regalen mascaretes a les empreses

L'Ajuntament de Terrassa i l'Agrupació de Polígons de Terrassa reparteixen gratuïtament 50.000 mascaretes higièniques entre les empreses ubicades als polígons

Jordi Vilar, president de l'Agrupació de Polígons de Terrassa, ha arribat a un acord amb l'Ajuntament per distribuir gratuïtament mascaretes higièniques entre les empreses dels diferents polígons industrials de la ciutat.

Aquestes mascaretes higièniques estan homologades segons la Norma UNE-EN 149:2001 + A1:2010. La mida de la màscareta és de 17 x 9,5 cm. 
No reutilitzables

 

 

Les empreses que ho sol·licitin podran disposar de 50 mascaretes gratuïtes, que hauran de recollir en les nostres oficines del c. Sant Pau, 6 de Terrassa, entre el dilluns 8 de juny i el divendres 12 de juny, en horari de 9.00 h a 14.00 h.

 

 

Sobre l'Agrupació de Polígons de Terrassa

L'Agrupació de Polígons de Terrassa s'ha constituït com a canal d'interlocució entre les empreses ubicades a polígons i l'Ajuntament. Neix amb l'objectiu d'esdevenir l'entitat representativa de les empreses de Terrassa en l'àmbit dels polígons i actuar com a canal d'enllaç entre els problemes identificats per les empreses i l'Ajuntament.

Consulta les nostres propostes i serveis que t'oferim accedint aquí