L'APAC reclama que els ERTOs continuïn vigents quan acabi l'Estat d'Alarma

Benvolguts associats i associades,
 

Em primer lloc us volem agrair l'assistència a tots els que vau participar en la reunió virtual del 2 de juny per la plataforma ZOOM. D'altra banda, estem preparant un video de la reunió que posarem a la web de l'APAC per als que no vau poder fer la videoconferència dimarts.

Com es va informar durant la reunió virtual, l'APAC està preparant un acte de protesta, que està previst per el 15 de juny. La idea és organitzar un acte tranquil amb les mínimes molèsties per a la ciutadania. Es pretén que el mateix acte es realitzi de forma simultània a diferents indrets de l'Estat impulsat per les altres associacions del sector amb les que estem treballant per crear una Federació d'Associacions.

L'acte de l'APAC consistirà en una concentració en un indret de Barcelona, probablement Montjuïc, i una marxa lenta amb els nostres vehicles fins a la Delegació del Govern de l'Estat on està previst llegir un manifest.

Amb aquesta acció es vol aconseguir que els ERTEs continuïn vigents després de l'Estat d'Alarma i adaptats a la càrrega de feina de les nostres empreses, sense increments de costos per la plantilla que segueixi amb l'ERTE.

L'APAC també convidarà a la protesta tots els col·lectius implicats a nostre sector. Es important que sigui una acció amb molta participació.

Us demanem que ens feu arribar al correu de l'APAC: apac@cecot.org qui participarà i amb quants vehicles. 

Joan Carles Martín,
President