L'APAC prepara un protocol per adaptar les activitats públiques a les limitacions d'aforament

Benvolguts associats i associades,

Ens posem amb contacte amb vosaltres mantenir-vos informats dels temes tractats a la reunió de Junta del dia 29/04/20.

Repàs de l’enviament del correu amb el manifest signat per les diverses associacions de la resta del país i el dossier que us demanem informació per tenir dades del nostre sector.

La Junta esta valorant que l'APAC formi part com a soci del Clúster Audiovisual de Catalunya. S'ha convidat el Sr. Santiago Aragonès a que ens doni detalls del Clúster.

Hem parlat de les noves mesures previstes al Pla de desconfinament i s'ha creat un comissió de treball per preparar un document que reculli el protocol per desenvolupar les activitats publiques adaptades a la limitació d’aforament.

El Sr Pere Albiñana i el Sr. Joan Carles Martin han explicat a la Junta les reunions que estan mantenint amb altres associacions de l’Estat per la creació d’una Federació del sector.

Per últim, us tornem a demanar el formulari que us hem enviat. Necessitem aquestes dades per conèixer el pes específic del nostre sector. Aquesta informació ens la demanen a cada reunió i entrevista que tenim amb els responsables polítics.

En aquest sentit, les necessitarem per la reunió que tenim previst realitzar amb la consellera d'Empresa, la Sra. Àngels Chacón.

Podeu omplir el formulari aquí.