Inscripció prèvia als ajuts per descens de l’activitat en un 30%

Des d’avui i fins al 30 de juliol s’obre de nou el tràmit d’inscripció prèvia per accedir als ajuts per descens de l’activitat en un 30% per impacte de la COVID-19, tal i com es recull al DOGC l'ORDRE ECO/153/2021.

Tal i com us avançàvem a principis de la setmana, aquesta nova convocatòria inclourà a tots els sectors d’activitat d’empreses i autònoms (excepte aquells exclosos expressament al RDL, com el financer).  

Us recordem que aquests ajuts estan destinats a pagar a proveïdors, pagar costos fixos, reduir els deutes derivats de l’activitat econòmica i en cas de romanent, deutes amb creditors bancaris, amb l'objectiu d'alleugerir l'afectació causada per la Covid-19 i donar suport a la solvència del sector privat a Catalunya.

Important: 

Les persones i empreses que ja es van presentar en l'anterior convocatòria (en el marc de l’Ordre ECO/127/2021) i complien els requisits no caldrà que presentin una nova inscripció, les seves inscripcions ja s'estan cursant.

La inscripció prèvia és obligatòria per rebre l'ajut de suport a la solvència empresarial. Un cop s'hagin comprovat les dades de la inscripció, el mateix formulari serà la sol·licitud de l'ajut.

Termini per inscriure's: del 21 de juliol a les 9:00 h fins al 30 de juliol a les 15:00 h.

L'ordre d'arribada de la sol·licitud d'inscripció no atorga preferència en l'atorgament de l'ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert.
La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

És recomanable no utilitzar l'Internet Explorer, ja que pot provocar incidències.

Per més informació sobre aquest ajut, cliqueu aquí.

Fer la inscripció prèvia