INDÚSTRIA DEL PLÀSTIC - Crisi Coronavirus | Actualització d'informació important

A continuació us detallem aquells assumptes més rellevants de les últimes hores:

1. Modificació Ordre Residus.

De manera extraordinària, el BOE ha publicat el 23 de maig la següent Ordre adjunta per la qual es modifica, entre altres, l'Ordre de 19 de març per la qual s'establien instruccions sobre gestió de residus durant la crisi del Covid. Podreu trobar la informació referida a residus en l'Article primer de l'Ordre (pag. 3), en la qual es parla de la gestió de guants, màscares, etc.

2. COVID-19. 

Es publica en el BOE l'alçament de la suspensió dels terminis administratius i processals. Alerta Garrigues. Els terminis administratius es reprendran el pròxim 1 de juny, mentre que els terminis processals i substantius ho faran el 4 de juny, tal com apareix contemplat en el BOE del 23 de maig de 2020. La Resolució de 20 de maig de 2020, del Congrés dels Diputats, per la qual s'ordena la publicació de l'Acord d'autorització de la pròrroga de l'estat d'alarma declarat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, fins a les 00.00 hores del dia 7 de juny de 2020 (publicada en el BOE del 23 de maig de 2020), preveu el següent respecte als terminis administratius i processals, veure enllaç.

3. Webinar - Les relacions laborals després del COVID-19:  preguntes i respostes en temps d'incertesa.

En aquest webinar, experts en Dret Laboral de Garrigues respondran a preguntes freqüents relacionades amb l'impacte de la crisi sanitària COVID-19 en el treball i on entre altres participés Federico Durán, al qual és altament recomanable i amè escoltar-li. Per a inscriure's fer click aquí.

4. Publicació Memòria d'Activitats 2019 d'ANAIP.

Avui hem publicat la memòria d'activitats de 2019 en format online en la pàgina web de ANAIP. Aquí us deixem el link al pansa pàgines d'aquesta memòria.

Hem enviat una Nota de Premsa a mitjans, que podeu veure aquí i que difondrem en nostres RSS. Demà enviarem la Newsletter d'ANAIP i la notícia de capçalera serà el llançament de la memòria. Volem aprofitar per a agrair a les empreses que han inclòs la seva publicitat en la memòria, fent possible el projecte: AENOR, CYGSA, Hispack, Integra i Sogimair.

Us recordem que en el següent link podeu trobar tota la informació que estem fent servir durant el temps que duri aquest estat d'alarma en el qual ens trobem. Aquesta informació està classificada tant per la data dels fitxers inclosos així com en carpetes ordenades per l'origen de la informació i una específica on es recullen els comunicats diaris des del seu començament.