Girona i Catalunya Central avançarien a la fase 3 del desconfinament a partir del 15 de juny

- Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i l'Alt Pirineu i Aran es mantindrien a la fase 3

- Lleida, la ciutat de Barcelona i les regions metropolitanes nord i sud continuarien a la fase 2, juntament amb Penedès i el Garraf que avui s’han integrat dins aquesta zona per una qüestió de mobilitat

El PROCICAT, a proposta del Departament de Salut, proposa que a partir de dilluns vinent, 15 de juny, les regions sanitàries de Girona i Catalunya Central passin a la fase 3 del desconfinament.

La resta de regions es mantindrien en la fase en què es troben. Així, el Camp de Tarragona; les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran continuarien a la fase 3 mentre que Lleida, la ciutat de Barcelona i les Metropolitana Sud i Nord es mantindrien a la fase 2, juntament amb les àrees de gestió assistencial Penedès i el Garraf que avui s’han integrat dins aquesta zona per una qüestió de mobilitat. Per tant, a partir d’ara Garraf i Penedès seguiran el mateix ritme que la ciutat de Barcelona i les Metropolitana Nord i Sud.

S’ha traslladat aquesta proposta al Govern Central.

Desconfinament progressiu | En quina fase estic? | Municipis de fins a 10.000 habitants | Què puc fer a la Fase 2? | Què puc fer a la Fase 3?