El DOGC publica les mesures per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19 aplicables a partir del 8 de febrer

El Diari Oficial de la Generalitat, DOGC, ha publicat aquest dissabte la Resolució SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures per a la contenció de la pandèmia de la COVID-19 que són aplicables a partir del 8 de febrer. 

Els canvis modifiquen alguns dels aspectes que ja recollien les resolucions anteriors i estaran vigents durant 14 dies.

Comerç i centres comercials

30% d'aforament en petit comerç i centres comercials de menys de 400 metres quadrats i mercats no sedentaris. Caps de setmana tancats, excepte establiments dedicats a la venda de productes i serveis essencials.

Suspensió de l'obertura de centres i recintes comercials i d'establiments i centres comercials amb superfície de venda major de 400 metres quadrats, excepte establiments que venen productes de primera necessitat i llibreries.

Es poden establir sistemes de recollida al local dels productes adquirits per telèfon o via internet, sempre que garanteixin una recollida esglaonada que eviti aglomeracions a l'interior del local o en el seu accés. i també sistemes de repartiment a domicili. En la mesura que sigui possible, el lliurament ha d'evitar el contacte directe amb el client mitjançant recollida a la porta o al cotxe, inclòs el menjar preparat.

Hostaleria

Terrasses: obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taules, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30h a 10:30h i de 13:00h a 16:30h. Resta de l'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.

Interiors: oberts amb el 30% d'aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taules, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30h a 10:30h i de 13:00h a 16:30h. Resta de l'horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili

 

Podeu ampliar la informació aquí