El Consell de Relacions Laborals de Catalunya acorda un document de recomanacions sobre l'ús de tests microbiològics davant el retorn esglaonat a l'entorn laboral

El Consell de Relacions Laborals de Catalunya, ampliat amb la participació del Departament de Salut, ha acordat  un document de recomanacionssobre l’ús de tests microbiològics de cara al retorn a l’activitat laboral que permeti la recuperació social i econòmica.

Aquest document, que actualitza el document de recomanacions generals, s’ha aprovat tenint en compte el context actual que encara no compta, a curt termini, amb una immunització global o una vacuna totalment efectiva.

Tot i així, aquest retorn s’ha de garantir amb la màxima seguretat sanitària i adoptant les mesures preventives i organitzatives necessàries per prevenir el risc de contagi del coronavirus als centres de treball.

Per tant, l’acord subratlla que, en el moment actual, el més important per al control de l’epidèmia del coronavirus és el compliment estricte de les mesures de protecció, tant individuals com col·lectives, i el reconeixement dels casos i l’aïllament dels contactes de forma precoç.

• Per a més informació, cliqueu aquí

• Per descarregar-vos el document amb les recomanacions, cliqueu aquí

Per ampliar informació sobre aquest tema o qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

Assessorament en Prevenció de Riscos Laborals | Irene Mael | riscoslaborals@cecot.org