Converses amb els delegats internacionals CECOT

En un context de pandèmia mundial i en què viatjar no és una opció, els nostres delegats repartits per tot el mon es posen a disposició de les empreses per mantenir l'activitat internacional.

Els delegats potencien i flexibilitzen els seus serveis per adaptar-se a les necessitats de les empreses. La pandèmia de l'Covid-19 ha deixat en suspens el calendari d'esdeveniments internacionals de promoció en tots els sectors d'activitat. No obstant això, el treball en els mercats internacionals continua i les empreses necessiten informació directa i poder fer gestions en els seus mercats d'interès.

Us oferim la possibilitat de tenir una primera conversa gratuïta de fins a 30 minuts amb els experts de la xarxa de delegats distribuïts en els principals mercats objectiu del món per resoldre els vostres dubtes o contrastar la seva opinió sobre un mercat.

A través de la conversa amb els nostres delegats, podreu accedir a:

  1. Informació contrastada des del país sobre la situació del mercat a través dels nostres experts en cada país objectiu.
  2. Realitzar gestions puntuals amb empreses, gestions administratives o duaneres al país objectiu a través dels nostres delegats.
  3. Realitzar una selecció contrastada d’agents, distribuïdors o importadors del seu producte en els mercats escollits. També poden realitzar entrevistes virtuals amb els contactes seleccionats per a l'empresa.
  4. Altres serveis personalitzats

Mitjançant aquest servei gratuït podreu sol·licitar un màxim de 3 videoconferències amb el nostre personal expert , com si estigués visitant al país de destinació.

Per tal de sol·licitar les converses caldrà que empleneu un màxim de 3 sol·licituds a a través de http://promocio.cecotinternacionalitzacio.org

Per a més informació: encarna.rubio@plametall.cat; gemma.cano@plametall.cat o al telèfon 93 745 78 10.