Carta d'agraïment als participants de la marxa lenta de l'APAC

Benvolguts associats i associades,
 

Ens adrecen a vosaltres per donar-vos les gracies a tots els que vàreu participar a l’acte reivindicatiu que vàrem fer a Barcelona el dilluns 15/06/20 y que va ser tot un èxit.
Com sabeu, donades les limitacions de manifestació pel COVID-19, nomes es podia fer una marxa lenta amb vehicles. Vàrem participar bicicletes, motos, cotxes, camions i furgonetes de les empreses del sector, calculem uns 400 vehicles i unes 800 persones.
 

Apart dels socis de APAC, es varen adherir a l’acte alguns soci/es de les AASS de tècnics, ATAC, ATECAT i TECNICAT i una representació de ARC i d’ AFIAL. També vam tenir un gran nombre de tècnics, tant autònoms com assalariats, que vàrem voler formar part d’aquesta jornada, que val a dir la podríem catalogar de històrica en el nostre sector.
 

Va ser un gran dia per tots ja que es la primera vegada, que s’uneix tot el sector per un acte d’aquest tipus. Llevat el motiu, que com ja sabeu era el de sol licitar les mesures necessàries, per reactivar l’activitat i per salvar empreses i llocs de treball.

Va ser emocionant retrobar-se amb molts companys que feia dies que no veiem.
 

Vàrem tenir la oportunitat de reunir-nos amb el subdelegat del Govern, per entregar-li el nostre manifest amb les mesures proposades i comentar-li les nostres inquietuds. Va mostrar interès per el funcionament i l’estat del sector, quedant per donar continuïtat a la conversa i fer un seguiment de la mateixa.
 

Vull aprofitar també per agrair a tots el socis i membres de la junta, que varen ajudar a l’organització, controlant cada detall per que tota l’activitat es realitzes sense cap incident.

Joan Carles Martín,
President