Campanya Sant Jordi 2020 | La venda online de planta i flor tallada està permesa

Com bé sabeu el nostre sector està afectat pel Decret d’Estat d’Alarma motivat per la crisi sanitària del COVID-19, de manera que els nostres establiments han de romandre tancats durant el període de confinament. D’altra banda, els establiments alimentaris que sí poden obrir les seves portes al públic no poden vendre aquest producte al no considerar-se essencial.  

Tot i això, el Decret d’Estat d’Alarma reconeix el comerç online com a essencial, de manera que es pot continuar venent planta i flor tallada a través d’aquests mitjans, ja que no limita el tipus de producte que es pot comercialitzar a través d’aquests canals.  

Ara bé, aquelles floristeries que us hàgiu acollit al cessament d’activitat, no poden acollir-se a la venda telemàtica. Tot i així, us aconsellem que contacteu amb els nostres assessors laborals per contrastar la vostra situació i valorar si podeu oferint aquest servei i en quines condicions. 

Tenint en compte aquestes consideracions des de la Unió de Floristes, aprofitant el moviment #SantJordialsBalcons i #RosadeSantJordiaCasa promogut pel Gremi de Floristeria de Catalunya, hem posat en marxa una campanya perquè qui vulgui tenir una rosa natural de Sant Jordi la pugui comprar i rebre a casa. 

Descripció de la campanya 

Espai web 

Per donar a conèixer als usuaris els establiments adherits a la campanya,  que ofereixen la venda online de roses, incorporarem els logotips amb la URL corresponen a l’espai web que la Unió de Floristes té a la web institucional de la Cecot, que també servirà per poder fer difusió a través de les diferents xarxes socials.  Us demanem que ens envieu la vostra informació per incorporar-los. 

https://institucional.cecot.org/Qui-Som/Gremis-i-Associacions/Unio-de-Floristes-de-Terrassa  

PartnerShop | Web d’ofertes i promocions de les empreses de la Cecot 

Per poder informar a les empreses i usuaris de la possibilitat de comprar la Rosa de Sant Jordi i participar en la iniciativa #SantJordialsBalcons, farem un anunci de la Unió de Floristes, dirigit a l’espai web de la Cecot, on podran accedir a cada una de les botigues participants. www.partnerShop.cat  

Newsletter PartnerShop 

Farem difusió de l’anunci corporatiu amb la promoció a través de una newsletter específica dirigida a les empreses i un altre newsletter dirigida als consumidors finals.
Estem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte o suggeriment.