COVID-19 | Informació per al Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca

Durant aquests dies d’excepcionalitat us hem mantingut permanentment informats a través de les comunicacions que ha emès la Cecot, entitat de la qual el Gremi en forma part. Tot i això, volem destacar-vos algunes informacions que ens semblen d’utilitat, tenint en compte les diades que s’apropen, com ara el Dilluns de Pasqua, la Diada de Sant Jordi.

Recomanacions dels Mossos per al Comerç

Us adjuntem una informació facilitada pels Mossos d’Esquadra on s’indiquen algunes mesures preventives per als comerços oberts. Les principals recomanacions passen per comprar als establiments propers, que es facin cues i torns ordenats i que es mantingui la separació entre compradors d’1.5 metres. Per a més detall cliqueu aquí.
 

Recomanacions establiments alimentaris

Us facilitem les principals recomanacions de la Generalitat per als establiments alimentaris oberts amb motiu del COVID19. Per consultar-les cliqueu aquí.

Repartiment a domicili

També un enllacem informació útil si feu repartiment a domicili d’aliments aquí.
 

Contacte amb empreses de Transport

Us facilitem un enllaç on podeu sol·licitar el contacte d’empreses de transport que us puguin donar un cop de mà en el lliurament a domicili de les vostres comandes. Per visualitzar el formulari cliqueu aquí.
No hi ha evidències que els aliments transmetin el coronavirus

Us enllacem també una informació sobre la no evidència que els aliments siguin una font o una via de transmissió del coronavirus que podeu consultar clicant aquí.
Carta del Gremi a l’Alcalde

Per últim, aprofitem per informar-vos que hem adreçat un escrit a l’Alcalde de Terrassa posant-li de manifest l’excepcionalitat que estem vivint, així com les dificultats per al nostre sector, considerat essencial.
 

A l’escrit també l’hem informat que, malgrat s’ha produït una forta reducció de la demanda a conseqüència de les mesures de confinament que s’han pres, absolutament necessàries per superar aquesta crisi sanitària quant abans millor, el Gremi està fent un gran esforç per garantir l’abastiment a la ciutadania tot prenent les més estrictes mesures de qualitat i higiene.
 

També li hem manifestat les dificultats per abastir-nos dels EPIs necessaris per poder dur a terme la nostra tasca amb total seguretat.
 

Per tot això, l’hem encoratjat, juntament amb el seu equip de govern, a prendre quantes mesures consideri necessàries per ajudar al comerç de la ciutat a pal·liar els efectes d’aquesta crisi sense precedents.
 

També li hem fet avinent que, per la nostra part, ens continuarà trobant al costat de la ciutadania fent la nostra tasca amb total professionalitat.